2022-12-21
三個女仔約咗喺呢度食晚飯,首先門口指示唔清晰,入口搵咗好耐都唔知係邊度入。職員衣着完全不是高級餐廳嘅要求,好似茶餐廳咁着白色恤衫都冇攝入褲倒。侍應講嘢粗聲粗氣,服務差最主要係成班職員趕收工我哋約食7:00pm,第一味沙律上菜都係7:30到,7:45我哋枱面碟沙律都未食完就已經問個碟係咪收得?!我哋傾計還未食完,轉個頭又問收得未。8:00就已經行埋黎同我哋講話8:30係last order,當時我哋主菜都未上😅到8:15 又隊個Menu你話要叫last order,我哋叫佢擺低Menu我哋再諗諗;8:30又嚟同我哋講時間到,跟住都冇問我哋就係咁喺度收碟!但其實餐廳寫住係收10:00?!我哋諗住嚟呢度食係可以靜靜地傾吓計,冇諗過只係限定食一個鐘?!佢其實有book位到到入座,亦都冇同我哋講過話要幾點鐘關門。不過就係個別侍應係咁喺度趕我哋甘如果嚟呢度慶祝嘅話,一定會好冇癮!好彩我哋只係嚟食,一餐飯以後都唔會再黎By the way餐廳環境好好,食物亦不錯,就係衰服務。唔怪得知成晚得嗰一兩枱客