❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️這間店開業慶祝兩周年,全部食品有七五折,非常抵食!😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️坐落在時代廣場的11樓非常方便。呢度環境寧靜,樓底很高,非常舒適。適合一家人、朋友及三五知己用餐。呢度亦都有個大酒櫃,整得好靚,有好多唔同嘅白酒,紅酒、米酒、威士忌等等嘅大酒。酒鬼們千祈唔好錯過。店員非常主動及友善地講解他們的菜式亦都令我呢個選擇困難症的人選擇食物。Signature mocktailLychee Peppermint Iced Tea $68友人叫的荔枝薄荷凍茶,不太甜 好香呀😍荔枝味濃,亦都好解渴,Wizard of OzGin,Cucumber , Peach, Sparkling $98用上青瓜汁加上蜜桃及梳打水,感覺清涼,成杯嘢好fresh! 加上少少Gin, 但不太濃烈,好適合少女們去order。蟹籽蟹肉牛油果蕃茄沙律 $148蕃茄、蟹肉、蟹籽、青蘋果、洋蔥沙律、黑椒蟹肉並不吝嗇,又新鮮又鮮甜,是高級的。配上各樣食物好清新。蟹籽超多,好豐富的口感,是一個小清新又充滿營養的開胃菜。松。刺身盛合🍣赤身兩片 、甜蝦兩隻、八爪魚兩片、帶子兩片、油甘魚兩片、時令刺身兩片每樣
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

這間店開業慶祝兩周年,全部食品有七五折,非常抵食!😍😍😍

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

坐落在時代廣場的11樓非常方便。

呢度環境寧靜,樓底很高,非常舒適。

適合一家人、朋友及三五知己用餐。

呢度亦都有個大酒櫃,整得好靚,有好多唔同

嘅白酒,紅酒、米酒、威士忌等等嘅大酒。酒

鬼們千祈唔好錯過。

店員非常主動及友善地講解他們的菜式

亦都令我呢個選擇困難症的人選擇食物。

Signature mocktail

Wizard of Oz

蟹籽蟹肉牛油果蕃茄沙律 $148

蕃茄、蟹肉、蟹籽、青蘋果、洋蔥沙律、黑椒
蟹肉並不吝嗇,又新鮮又鮮甜,是高級的。配上各樣食物好清新。

蟹籽超多,好豐富的口感,是一個小清新又充

滿營養的開胃菜。

松。刺身盛合🍣

每樣刺身都非常新鮮,大推介!非常鮮甜及肥厚,大滿足!是飽滿的魚油呀!

巴馬火腿,火箭菜薄餅🍕$248

用上外國空運的焗爐去製作成的薄餅。非常用心,即叫即整。

巴馬火腿好香好煙韌,配上火箭菜,可以去油

膩,薄餅底係芝士底 好香濃,比較薄身,非常

好脆口,有好多塊,差啲食唔曬!

炭烤紐西蘭羊架配黑椒汁 $378

我叫左七成熟,非常Juicy😌羊扒沒有蘇味,

肉質非常嫩口。店員還為我們添上薄荷醬,酸

酸甜甜非常醒胃。然後還有蘆筍、南瓜及紅蘿

蔔,煎得剛剛好,Juciy。

還有一兜黑椒汁點坐食好香濃呀!

甜品

🍫焗朱古力心太軟配Movenpick 雲呢拿雪糕

一上枱流心嘅朱古力,熱辣辣好香濃幼滑的朱

古力配上Movenpick雲呢拿雪糕,冰火交融嘅感

覺,好正。

🧊檸檬雪葩 $88

用上上等的新鮮整個雪凍的檸檬🍋外殼,好可愛,用嚟打卡一流!裏面還裝上檸檬雪葩,酸酸甜甜。好解溜,為呢餐晚餐畫上完美句號。

推介指數:🌟🌟🌟🌟🌟

服務指數:💫💫💫💫💫