2020-05-30
呢日前一日女朋友話想鋸扒,最後就去左呢間佢之前已經食過既cafe食啦!咁當日我地訂左8點枱,但因為公事遲左半個鐘先到,咁好彩cafe夠大夠多位,去到都仲有好多吉位,唔洗等即可入座。我地叫左一個高興雞翼配特製牆,香辣雞肉意大利粉同埋一個美國肉眼扒配薯菜,野飲就叫左個柚子檸檬冰沙。最先黎既係雞翼,雞翼熱辣辣,本身雞翼微微的辣味,配埋佢地既特製醬(少少酸酸地,似有牛油果係裡邊既醬)其實幾夾,但女朋友就鐘意唔點醬食,我就點唔點都覺得不錯。意粉既外觀就mama地啦,不過份量有番咁上下,而且味道香辣得黎意粉質感岩我口味,雞肉就好明顯係普通雞扒切塊而成,沒甚麼特別味道,不過咁大碟意粉先68蚊,唔可以要求太多了🤣但反而個肉眼扒有驚喜,煎到岩岩好五成熟,亦都有足夠時間rest件肉,一切開頭幾舊係食到皮脆肉嫩,比想像中好太多,薯條真心好味,但係沙律配一個柚子醬我地就覺得唔太岩口味!本身仲好想食佢個pancake ,但由於份量太中,我地都飽到食唔落了!但下次黎一定要試五下佢既Pancake 呢,其實見到格離枱叫既炸魚薯條都超吸引呢!總結黎講,平價得黎有番咁上下質素,地方大不會坐得太迫,下次一定會再黎呢!話曬
總結黎講,平價得黎有番咁上下質素,地方大不會坐得太迫,下次一定會再黎呢!話曬都未試佢個pancake 呢!係高興食得好高興!
完。