2023-05-17 28 views
🍖😋👌 燒肉控必看!今次介紹的是位於Megapixel 的一燒肉餐廳!我試咗佢哋嘅極上之選套餐,真係超級正!😍V1套餐有日本產蟹味噌甲羅焼、鹿兒島A4和牛壺漬、鹿兒島A4和牛肩肉同埋厚切牛舌芯配塩蔥。蟹味噌甲羅焼有啲酸酸甜甜嘅味道,好好味!和牛肩肉入口即溶,好滑好嫩!厚切牛舌芯配上塩蔥,清新爽口!😍V2套餐有鹿兒島A4和牛肉眼、壽喜焼、朝鮮風咪厚切五花腩、十味雞上脾肉(配生菜,日本玉子)同埋澳洲M5和牛內裙邊。我最喜歡壽喜焼,裡面有鮮甜嘅蝦同埋蛋!五花腩有啲肥肉同啲瘦肉,口感豐富!十味雞上脾肉就好嫩,加上生菜同埋日本玉子,健康又美味!😋如果你鍾意串燒,一定要試下佢哋嘅厚燒牛舌心同埋雞皮!牛舌心入口即溶,好鮮甜!雞皮烤到脆脆嘅,有啲似烤薯片嘅口感!🤤一燒肉餐廳真係好正,燒肉質素好高,服務亦好好!如果你都係燒肉控,一定要嚟試下啦!👍