2022-01-10 595 views
2021最後一晚去玩前先醫飽個肚先!三個女仔黎左呢到食左500幾蚊🤣🤣究竟有咩好食到咁呢?????😋😋😋我地嗌左:小籠包鍋貼x2蘿蔔絲酥餅雲吞雞上海炒年糕豆沙鍋餅小籠包:皮薄餡靚!!!勁多湯汁,而且個餡d豬肉好鮮!!好食😋😋😋鍋貼:個底煎得夠脆,皮唔算太厚,餡料夠多,而你估唔到佢同小籠包一樣有咁多湯汁!!!呢個好驚喜所以再encore !!!😍😍😍😍豆沙鍋餅:好食!正常水準冇失手重點一提:呢到既姐姐叔叔個個都超好人勁有禮貌!!!!!而且超細心❤❤❤蘿蔔絲酥餅:酥皮夠酥,但又唔會油淋淋,都ok雲吞雞:湯好飲,飲完唔會好口渴,雞肉就算雞胸都依然嫩滑,雲吞係嗌貨既水準,正常發揮,佢既餡係有薑蓉,小妹對有薑蓉既雲吞係一般上海炒年糕:呢個係最伏!! 好難食!d年糕超淋。。。變左一pat咁。。。。完全唔討好。。千其唔好嗌呢個🙈🙈
2021最後一晚去玩前先醫飽個肚先!
三個女仔黎左呢到食左500幾蚊🤣🤣

雲吞雞
上海炒年糕
豆沙鍋餅

豆沙鍋餅:好食!正常水準冇失手

蘿蔔絲酥餅:酥皮夠酥,但又唔會油淋淋,都ok

• 招牌小籠包
  • 鍋貼