2023-04-01
而家打邊爐要不限時先吸引到我,聽講小鍋霸啲配料好出色而且仲係不限時,咁就梗係要嚟試下。小鍋霸有三個套餐選擇,我選擇左$298套餐:Prime Grade 牛肩胛肉和西班牙無激素豬肉片任食套餐。湯底我選擇咗藥膳椰子雞湯。🎈椰子雞湯底椰子味非常濃郁,以紅枣、杞子、半隻新鮮雞作為淆湯材料,湯頭非常清甜。先淥牛肉,牛嘅品質好靚,雪花分佈得好均勻,入口牛味香濃。無激素豬肉片好彈牙,椰子湯配個豬肉片,唔使點任何嘅醬料都已經好好食。🎈呢度嘅沙茶牛肉好好食,入口嫩滑,沙茶味剛剛好,極力推薦俾大家。🎈佢嘅大蝦、蜆同埋白鱔都好新鮮,夠曬肥美。🎈三星蔥牛丸嘅蔥味薑味非常濃郁。🎈好少見有炸魚骨,佢呢度竟然有提供🤩平時嘅邊爐放題都係罐裝飲品,但係佢呢度嘅飲品係台式特飲,有珍珠奶茶、香芋雪香、朱古力牛奶雪香!佢嘅朱古力雪香有非常濃郁嘅朱古力味我又要極力推薦俾大家,一定唔會令你失望。🌞佢所有肉類,海鮮、丸類、餃子、炸物、麵條、台式特飲、甜品都係任飲任食直到晚上10:30🌞你話係咪抵食。
🎈佢嘅大蝦、蜆同埋白鱔都好新鮮,夠曬肥美。
🎈三星蔥牛丸嘅蔥味薑味非常濃郁。
🎈好少見有炸魚骨,佢呢度竟然有提供
我又要極力推薦俾大家,一定唔會令你失望。