.📍川婆婆📍香港尖沙咀寶勒巷26-36號地舖新鮮農場靚牛串串套餐(328hkd)牛小排口感比較軟淋,牛頸脊肉味比較重,油花分佈好均勻,加落菌王雞湯更突顯牛肉味,而麻辣鍋唔會太油,但堅係濃味,同我最愛嘅午餐肉同蟹柳簡直perfect match,羊肉片一定要拎,佢係連埋軟骨位,更有咬口,仲無咩膻味,佢送嘅海鮮好大方,真係大大盤,蝦、鮑魚、蜆、蟶子應有盡有,鮑魚好彈牙,海鮮新鮮,cp值好高,仲包埋果茶汽水任飲,好啱幾個朋友一齊邊吹水邊食,認真高質👍🏻麻辣雞煲睇個汁都知夠辣又夠濃,重口味人士必食,佢個醬汁點咩都好好食😍真係全程無用豉油,如果雞嘅份量再多啲就正😍不過都怕食唔哂,因為呢間真係太多選擇,啱哂三心兩意嘅你🥰#foodiblum中式
📍川婆婆
📍香港尖沙咀寶勒巷26-36號地舖

新鮮農場靚牛串串套餐(328hkd)
牛小排
牛頸脊
海鮮拼盤

麻辣雞煲

#foodiblum中式
2022-11-14
$350 (Dinner)
牛小排
牛頸脊