2023-09-17
星期五放工一定要鬆一鬆,就約左朋友仔一齊去左銅鑼灣食串燒☺️chill chill佢,本來上網都見到依間串燒都好評如潮,試完無論環境定食物質素都好好🌟介紹幾樣我同朋友仔都覺得一定要叫嚟試下嘅串燒比你地啦🌟燒法式鵝肝多士 ($88)依個真係好好味,入口即溶,煎得好脆身加埋多士,食落又唔會好油膩🤭🌟燒辣田雞串($46)好少會見到有田雞嘅串燒,朋友仔不嬲對田雞都情有獨鍾🤭一定要叫串比佢試試,田雞啖啖肉,加埋辣醬十分惹味🌟🌟川香肉碎茄子食串燒一定唔少得燒茄子啦,佢嘅燒茄子特別之處係佢已經幫你去左皮🤭唔洗怕食嘅時候好難夾,食落啖啖茄子肉,就係爽🤭🤭🌟🌟燒日本廣島蠔仲有個大大優惠呀!!就係任何消費加$1就可以有一隻燒日本廣島蠔,我地見一蚊咁平緊係加啦,但本身都唔抱好大期望🤭但佢好肥!仲要好鮮😳😳真係出乎意料🌟麻辣鮮鮑魚撈烏冬依個啱晒我依啲一飲酒就肚餓嘅人🤭依個撈烏冬都幾辣架,但送酒真係唔錯,原來麻辣醬同烏冬都咁夾👍經過銅鑼灣又想食串燒就去試下啦☺️🍴川燒 串燒·酒埸 (灣仔)📍灣仔駱克道399號地舖
介紹幾樣我同朋友仔都覺得一定要叫嚟試下嘅串燒比你地啦
🌟燒法式鵝肝多士 ($88)
🌟燒辣田雞串($46)
🌟川香肉碎茄子
🌟🌟燒日本廣島蠔
🌟麻辣鮮鮑魚撈烏冬
經過銅鑼灣又想食串燒就去試下啦☺️
🍴川燒 串燒·酒埸 (灣仔)
📍灣仔駱克道399號地舖