2022-09-11 122 views
呢間位於尖東鬧市嘅西班牙餐廳,一直就係非常之人氣餐廳,b有女朋友最鍾意食西餐,呢間餐廳係一直第一選擇,今日我哋慶祝三週年紀念當然唔可以錯過,早啲book定枱女朋友去撐枱腳。呢度嘅裝修呢係富有西班牙風格啦,牆上有好多畫都係西班牙嘅古建築,非常之有氣氛,餐廳服務非常之好,知道我同女朋友慶祝一級安排咗一張比較舒服嘅大枱很有情調.食物方面餐廳主打以下幾款食品,質素都好高:西班牙海鮮煎餅煎餅熱辣辣,已經細心咁預先剪開幾塊,咬落都好香脆,塊餅裏面真係有蝦,唔係出面d無料既扮海鮮餅,味道有層次西班牙海鮮飯個飯完全無欺場,鋪滿曬海鮮,有超過五款海鮮,包括兩款蝦,蜆,青口,魷魚,魚塊,飯粒都索曬湯,每啖都好有鮮味,分量很大我同女友都食唔曬。安格斯燉牛配以薯蓉做配菜,誠意十足,牛燉得好鬆軟

西班牙海鮮煎餅

西班牙海鮮飯
個飯完全無欺場,鋪滿曬海鮮,

安格斯燉牛
配以薯蓉做配菜,誠意十足,牛燉得好鬆軟

• 西班牙海鮮炒飯
  • 海鮮煎餅