2021-09-29
🌸▸❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥評分(5分為最高):❥好味指數:❤️❤️❤️❤️🖤❥抵食指數:❤️❤️❤️❤️🖤❥回購指數:❤️❤️❤️❤️🖤❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❀『 炑八任食系列 - 極上燒肉 』約左個姐妹敍下舊👭🏻就搵左依間任食既炑八🥘坐底邊食邊傾💬上次嗰間伏到喊既韓燒就係同佢食😢所以諗依今天食翻餐好既🤩💡入翻正題先今次揀左個中位價 諗住兩個人又吾係食得多😖最重要係有任加既粟米芝土同熟蛋🤩粟米芝士真係同啲肉好夾🤤依個餐有大約12款肉類🤣可以每樣試少少🤤牛五花同豬梅花肉幾好食🤤炑八燒肉汁幾濃幾香😙燒完之後 仲有少少汁係面😋啲肉好juice🥩完全吾會太乾😋❥燒緊肉既時候🪵可以叫啲先🧆<甜辣無骨炸雞>甜甜地又辣辣地😍仲要即叫即炸😋本來叫左<烤牛肉迷你紫菜包飯> 但吾知點解會黎左韓牛套餐先有既<炸蝦迷你紫菜包飯>🤔但個<炸蝦迷你紫菜包飯>有驚喜😋可以一試🤩🤩❥< 特飲放題 每位+$18 >最後講下啲特飲🍹如果吾太中飲野既朋友仔 就吾洗加錢了🤑我試左幾款😬<藍天使梳打>同<荔枝梳打&
▸
❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥
❥評分(5分為最高):
❥好味指數:❤️❤️❤️❤️🖤
❥抵食指數:❤️❤️❤️❤️🖤
❥回購指數:❤️❤️❤️❤️🖤
❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥
❀
『 炑八任食系列 - 極上燒肉 』
💡入翻正題先
❥
燒緊肉既時候🪵可以叫啲[熟食]先🧆<甜辣無骨炸雞>甜甜地又辣辣地😍仲要即叫即炸😋本來叫左<烤牛肉迷你紫菜包飯> 但吾知點解會黎左韓牛套餐先有既<炸蝦迷你紫菜包飯>🤔但個<炸蝦迷你紫菜包飯>有驚喜😋可以一試🤩🤩
< 特飲放題 每位+$18 >
最後講下啲特飲🍹如果吾太中飲野既朋友仔 就吾洗加錢了🤑我試左幾款😬<藍天使梳打>同<荔枝梳打>幾好飲🤩又吾會太甜 吾係藥水味💗
➩ ➪ ➫ ➬ ➭ ➮ ➯ ➱ ➩ ➪ ➫ ➬ ➭
🏢店名 : 炑八韓烤
💰價格 : $288+$15(特飲放題)
➕加一 : 另需加一服務費
🗺地點 : 屯門
📍地址 : 蝴蝶廣場3樓R307-310號舖
🚃交通 : 輕鐵美樂站(步行10分鐘)
➩ ➪ ➫ ➬ ➭ ➮ ➯ ➱ ➩ ➪ ➫