2019-09-05 128 views
本身諗住同朋友去紅茶求其食個茶餐做晚餐算,不過路過見到個招牌幾吸引,又任食火鍋又任食串燒仲有任飲台式飲品!決定衝入去試試。佢有個海鮮PACKAGE貴少少會有海鮮燒烤任食,所以決定試試佢。店員好用心推介餐牌同埋點樣叫,同埋價錢,坐低無耐就上左煲。我叫左卜卜蜆,好香口好辣,惹味之選!一坐低叫左串燒同埋燒烤,等左一陣就到串燒係用左孜然粉燒,熟度剛剛好,肉同埋蔬菜都不錯!蠔好大隻,扇貝都厚身,落左好多好多蒜泥!!!勁香勁正,燒到好好食,又唔會燒過龍太乾,值回票價可以食多啲!隨餐附近一份本地手切牛頸脊,呢樣野無得彈,又香牛味又嫩,可惜無得任加啦其他火鍋配料都係平時見到果啲,不過要提提佢個脆肉鯇,又大舊又爽口彈牙,靚料黎,可以試試!最後要提既就係台式飲品,真係辛苦佢沖果位同事,我一個人都飲左三四杯,用心之作,樓下賣緊三十幾一杯架,呢樣都值回票價啦!總括黎講,都唔錯可以再黎~
店員好用心推介餐牌同埋點樣叫,同埋價錢,坐低無耐就上左煲。
我叫左卜卜蜆,好香口好辣,惹味之選!
一坐低叫左串燒同埋燒烤,等左一陣就到
串燒係用左孜然粉燒,熟度剛剛好,肉同埋蔬菜都不錯!
總括黎講,都唔錯可以再黎~