2025-02-13
新年前約埋朋友帶埋小朋友去科學園放電!去咗一間我超鍾意嘅餐廳,每次去都有驚喜!今次食咗慢煮牛柳石頭伴飯, 咖哩羊脾肉燴意大利飯, Fried Chicken Sando (酥炸難扒漢堡), Chargrilled Pork Steak (BBQ汁烤豬柳配薯菜). 小朋友最鍾意食豬柳,好soft! 我試飲咗佢地個Maple Cinnamon latte, 係咁凍嘅環境飲完真係覺得好幸福❤️仲有Beyond burger可以揀,素食人士最愛! 佢哋d Set lunch 抵食,嘢食大份,咖啡好飲(聽講d咖啡豆係黎自泰國,好特別)!食物種類多! 環境舒服而且baby friendly! 餐廳外面都有位可以坐,帶埋狗狗去一流! 值得再訪!佢哋仲有做午餐盒外賣添,如果我係嗰度做野一定會去買!
仲有Beyond burger可以揀,素食人士最愛!
佢哋仲有做午餐盒外賣添,如果我係嗰度做野一定會去買!