6 day(s) ago
Pᴏᴋᴇ Bᴏᴡᴇʟ愈嚟愈盛行,但要數到高質嘅,就一定有呢間餐廳份 ,裝修夠哂小清新,氣氛都幾Cʜɪʟʟ,重點係好食!份量又夠多!😍I Aᴍ Gʀᴇᴇᴅʏ $158呢款嘅配搭比較傳統,有三文魚、吞拿魚、鮮蝦、蟹柳沙律、蟹籽、雞蛋絲、青瓜、枝豆、芝麻 配自製醬油,食落係好舒服,有啲清新,自製醬油唔會好鹹,少少甜,重點係配料夠哂份量又新鮮,唔單單只係多,仲要每樣都好大粒,食完成個飯真係好滿足☺️Tʜᴀɪ Gᴏᴏᴅ Dᴀʏ $98香煎雞扒、鮮蝦、新鮮菠蘿、中華沙律、甘筍絲、花生碎 配泰式沙律醬,呢款就比較重口味啲,食落相對較惹味,鮮蝦爽口彈牙,雞扒份量都好多,煎到幾香,重點係個菠蘿,濃味嘅醬汁夾住菠蘿食,即刻多咗份清新🫶🏻牛油果希臘乳酪特飲 +$48兩樣Sᴜᴘᴇʀ Fᴏᴏᴅ加埋,真係無敵😆 牛油果好綿密,絕對無hea你😚 加埋希臘乳酪嘅酸,好Fʀᴇsʜ🥰 呢杯特飲真係好處多多,又可以抗氧化,又可以降低膽固醇👍🏻熱情果菠蘿梳打 +$35飲得出係用新鮮食材製成,唔係用糖漿,所以味道都幾突出,但一啲都唔甜,仲有抗氧化,抗炎症,促進消化吸收嘅功效😙過開嚟銅鑼灣,又想食得健康啲清新啲,我哋首推Pokin
I Aᴍ Gʀᴇᴇᴅʏ $158
I Aᴍ Gʀᴇᴇᴅʏ
Tʜᴀɪ Gᴏᴏᴅ Dᴀʏ $98
Tʜᴀɪ Gᴏᴏᴅ Dᴀʏ
牛油果希臘乳酪特飲 +$48
牛油果希臘乳酪特飲
熱情果菠蘿梳打 +$35
熱情果菠蘿梳打
過開嚟銅鑼灣,又想食得健康啲清新啲,我哋首推Poking👍🏻👍🏻