2020-11-16 831 views
位於大角咀呢一間餐廳地點鄰近西鐵奧運站,大約行4分鐘左右就到啊!-餐廳外表比較地道,而且坐得舒服,環境寧靜,而且牆身可以做打卡點,要來影相一流!-餐牌方面味道款式多元化,比較切合香港地道小炒,而且菜式分類清晰,有肉有菜有海鮮!-今次我哋叫咗係一份二人餐($198),小菜任選兩款,白飯兩款,還有一款甜品!另外單點左一份招牌菜咖喱包配牛肉😎-首先講吓兩個小菜係椒鹽鮮魷魚🦑同埋西檸雞肉質爽脆鮮甜,肉質都唔會乾身,唔會太油膩,炸得岩岩好🤓 好香口!-🐥西檸雞呢個小菜對於我來講係出色,首先講吓佢個醬汁酸甜,檸檬🍋味重而且唔會太酸!雞肉既軟厚度適中。口感好有特色,再配合埋個醬汁,真係好好味,呢樣菜式非常值得叫黎食,因為喺屋企未必會花咁多時間整嚟食!-招牌菜咖喱包配🐮牛肉:個包包係非常脆口 再配合咖喱汁其實都冇得輸!咖喱汁本身偏甜,我個人來講覺得OK。😎-甜品方面係🌺甜心蘋果,蘋果入邊有糯米飯,酸酸甜甜咁好開胃! 🤓-以下5分為滿分🌲環境:🌕🌕🌕🌕🌑🌸服務:🌕🌕🌕🌕🌑🗑衛生:🌕🌕🌕🌕🌕😍美味:🌕🌕🌕🌖🌑🚦整體:🌕🌕🌕🌗🌑🤝推介度:🔥🔥🔥🔥
位於大角咀呢一間餐廳地點鄰近西鐵奧運站,
大約行4分鐘左右就到啊!

首先講吓兩個小菜係椒鹽鮮魷魚🦑同埋西檸雞

以下5分為滿分