2020-05-21 295 views
今日同包包控朋友仔一齊放假,我地一齊揀左間靚靚cafe傾計食野💕超級高質✨✨.🔸美式手撕豬肉配芝士bagel $88鐘意佢啲set超級豐富!! 沙律菜好新鮮,配柚子汁酸酸地好味😋Bagel上面既分別係手撕豬肉,芝士脆片同青蘋果沙律🥗手撕豬肉少少辣辣地,好開胃!配bagel都幾夾🤩 芝士脆片唔算話好脆,但芝士控食左好滿足🤣同埋芝士既咸香配手撕豬肉都好夾👍🏻佢地既bagel係外脆肉軟型,煙韌控可能會小失望🤔🔸雜苺忌廉芝士配雜苺bagel $72Bagel 皮脆內軟,經咀嚼有輕微莓香👍🏻Cream cheese有混合雜莓加上小許果醬,甜甜的地,幾特別✨但食得多會容易有飽膩感🙈好彩佢有鮮果乳酪作配搭,微微酸,平衡返Cream cheese 的飽膩感🤣🔸經典棉花糖朱古力 $48佢個朱古力個樣好靚🤣吸引左我去嗌🤣🤣平時我出街唔多飲朱古力,因為好怕用三合一朱古力粉加水沖出黎果啲😩但佢依間寫住係用more.cocoa dark70%打出黎,所以試下。估唔到真係幾有驚喜!唔會有果啲死甜味,反而真係飲到朱古力既苦甜,不錯✨
超級高質✨✨

🔸美式手撕豬肉配芝士bagel $88
鐘意佢啲set超級豐富!!
沙律菜好新鮮,配柚子汁酸酸地好味😋
Bagel上面既分別係手撕豬肉,芝士脆片同青蘋果沙律🥗
佢地既bagel係外脆肉軟型,煙韌控可能會小失望🤔

🔸雜苺忌廉芝士配雜苺bagel $72

Bagel 皮脆內軟,經咀嚼有輕微莓香👍🏻

🔸經典棉花糖朱古力 $48