2019-05-31 249 views
今日經過又一城, 見到新開既lady m。 是日有大概8-9 款既千層蛋糕。 咁我地2 個人就叫左抹茶同埋伯爵茶千層蛋糕 一齊食 。Lady M 雖然價錢唔平 平均80$ 一件千層蛋糕 但個口感係一流 食得出每一層餅皮分明 同埋d cream好滑 好重奶味 每隻蛋糕都有佢既味道既cream 幾有心思 比較2 隻千層蛋糕 抹茶蛋糕比較岩食開甜少少既人食 因爲除左表面抹茶粉外 入邊都重奶味同抹茶味 都唔會覆蓋左陣抹茶味伯爵茶千層蛋糕比較重茶味同無咁甜 所以岩鐘意茶味既人食 同埋呢隻蛋糕好似係期間限定 唔係任何時間都有既 所以想食既人就快手啦!

• 伯爵茶千層蛋糕