2017-06-26 816 views
呢間嘢食過幾次,放題都食過。呢次就寫下佢嘅午餐食評呢個牛肉便當🍱好好食d牛肉好味過吉x家多多聲,全部係瘦但出奇滑,d汁好味,令我驚訝係居然有配三塊厚厚嘅三文魚刺身,十分肥美,好新鮮😍😍👍🏻鰻魚滑蛋撈烏冬,每次黎呢度必食超好食,呢次條鰻魚好似比以前細左,唔緊要,依然好好味,鰻魚肉質非常好,d蛋汁加鰻魚汁好滿足呀!另外仲試左鰻魚飯,冇影到,味道都唔錯,不過冇蛋汁好似普通左d黑松露牡丹蝦吞拿魚丼我本身唔太鍾意食吞拿魚,黑松露都唔太欣賞😂(黑松露有一pat都幾多),所以覺得呢個飯麻麻喇,最想食火炙丼居然賣曬,好sad lo,下次一定要食到🙃極上刺身盛加錢轉左蕎麥冷麵除左吞拿魚我唔太鍾意之外😂其他都好好刺身好新鮮,最鍾意三文魚。其實呢個餐最唔抵食,不過算啦,下次醒目d叫其他,蕎麥冷麵撈上紫菜感覺特別清新。地獄湯叉燒烏冬,個碗超級大個😂跟餐配埋沙律同蘋果汁,其實都幾豐富下。塊叉燒太韌,湯底唔太辣,整體OK。另外試左豬軟骨烏冬,個人認為較出色。.呢度有加一服務費,店員做到手忙腳亂,我認為需要加人手喇,有d店員好似唔太so客人咁。整體而言好滿意,下次再黎會試多d新嘢。其實好難有伏,大家放心。
呢間嘢食過幾次,放題都食過。
呢次就寫下佢嘅午餐食評
汁燒牛肉便當

呢個牛肉便當🍱好好食
鰻魚滑蛋撈烏冬

鰻魚滑蛋撈烏冬,每次黎呢度必食

黑松露牡丹蝦吞拿魚丼

黑松露牡丹蝦吞拿魚丼
極上刺身盛配蕎麥麵

極上刺身
加錢轉左蕎麥冷麵
除左吞拿魚我唔太鍾意之外😂其他都好好
血池地獄手打烏冬

地獄湯叉燒烏冬,個碗超級大個😂
另外試左豬軟骨烏冬,個人認為較出色。

汁燒牛肉便當
鰻魚滑蛋撈烏冬