同朋友喺觀塘行完街大家都餓就喺附近搵嘢食😆意外地食咗依間高質樓上日本餐廳好味又抵食~而且仲出奇地幾多元化 除咗日式料理基本嘢外仲有得燒肉添😛 店員服務態度好好,坐低仲主動話比我哋聽今個月餐廳做緊嘅優惠有啲咩🤩蠔$10/隻啱食嘅好抵食🫢 我哋叫咗4隻蒜蓉燒生蠔黎到勁香蒜味🤤 唔會燒到太乾身~除咗叫蠔之外我哋仲叫咗彩虹卷、牛肉他他 、神之特上刺身6點盛同雜錦隨機串燒拼盤(7款)兩個人都好滿足😋啲刺身好新鮮,牛肉他他配上蛋黃汁撈嚟食又滑又好食而且夠牛味🤤而彩虹卷飯嘅份量同鬆實感恰恰好配搭埋刺身嘅口感控制剛好🥰 燒物亦都相當夠火喉落枱已經好香;依個質素埋單$5xx 相當抵食~ 其實佢仲有其他優惠都好吸引🤭龍蝦都係$38x 講講依度嘅環境;係幾特別又坐得幾舒服有室內同室外區 ,室內充滿日系風格天花仲掛有紙傘而室外就格外Chill ,天氣冇咁熱室外都唔錯。醫完肚想同朋友仔吹水邊飲兩杯😛唔洗走嚟走去轉場啦🥳依度仲設有包場Party~ 都幾多元化🥰 朋友都話下次會想再嚟試吓其他嘢食

牛肉他他
雜錦燒物