2023-02-10
旅鍋火鍋私房菜專門店 (尖沙咀).今次呢間尖沙咀嘅我非常推薦,以旅程嘅機場作主題,最緊要係海鮮勁新鮮!.▪️ 深海花膠濃湯鮮雞鍋▪️$298.滾左就可以飲兩碗先,花膠夠咬口彈牙,雞件嫩滑,入面仲有紅棗,杞子等,滋補!.▪️爽脆香辣鮮魚皮▪️.有睇開我食評嘅都知我成日會叫魚皮作前菜小食,超級之爽口,但都幾辣下.▪️ 新鮮南非鮑魚▪️.勁抵食,我只係知佢依家做promotion任何時段八折,但唔知原來優惠同時用仲會堂食客人每位送一隻鮑魚!個鮑魚都有半隻手掌咁大仲要好新鮮郁緊!.▪️活蟶子皇(4隻) ▪️.蟶子時價但$148有成四隻,雖然唔算係好大隻但都好新鮮!.▪️ 蟹籽墨魚丸 /韮莱鮮肉餃 ▪️.大大粒墨魚丸半份四粒,韭菜餃唔係冰鮮!.▪️ 清爽自鱔片 ▪️.勁好食呀呢個鱔片🥺 入口好香!.📌 旅鍋火鍋私房菜專門店 (尖沙咀)尖沙咀漆咸道南53-55號嘉芙中心地庫.環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.#ay87food尖沙咀—————————————————————-#hkig#hkigfood#hkfoodie#foodie#food#hkfoodlover#hkdaily#fo
▪️ 深海花膠濃湯鮮雞鍋▪️$298
▪️爽脆香辣鮮魚皮▪️
▪️ 新鮮南非鮑魚▪️
個鮑魚都有半隻手掌咁大仲要好新鮮郁緊!
▪️活蟶子皇(4隻) ▪️
蟶子時價但$148有成四隻,雖然唔算係好大隻但都好新鮮!
▪️ 蟹籽墨魚丸 /韮莱鮮肉餃 ▪️
大大粒墨魚丸半份四粒,韭菜餃唔係冰鮮!
▪️ 清爽自鱔片 ▪️
勁好食呀呢個鱔片🥺 入口好香!
📌 旅鍋火鍋私房菜專門店 (尖沙咀)
尖沙咀漆咸道南53-55號嘉芙中心地庫
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
#ay87food尖沙咀
—————————————————————-
#hkig#hkigfood#hkfoodie#foodie#food#hkfoodlover#hkdaily#foodiehk#foodig #hkfoodblogger #尖沙咀美食#旅鍋#旅鍋火鍋私房菜專門店