2024-01-22
抵食高質下午茶48元起-椒麻手撕雞拌麵 (配一款隨機前菜+飲品) - $66.0前菜: 豆角主菜: 超大份量,雞絲配秘制醬汁加花生碎, 好香口, 麵底有幼麵同刀削麵給客人選擇, 我選了刀削麵, 比較有咬口, 把在碗底的醬汁跟麵撈好, 每條麵都掛上醬汁, 麻香味濃, 醬汁唔太辣,麻好有層次, 😄仲有半隻流心蛋, 真係抵食又好味 飲品: 凍金羅漢果海底椰, 好清潤-烤台灣香腸肉燥飯 (配一款隨機前菜+飲品) - $62.0前菜: 小蕃茄主菜: 台灣香腸係台灣直送的, 極有台灣風味, 肉燥肥瘦比例平均, 配埋流心鹵水蛋,真係食到停唔到口飲品: 可+$10升級 菠蘿綠茶, 綠茶香配菠蘿果肉味道好清甜+$22.0仲可以追加台式小吃-酥炸甜不辣 (台灣直送) : 口感酥脆,裡頭是QQ的, 不會炸到乾, 也不油膩-澎湖花枝丸 (台灣直送) : 花枝丸內有
抵食高質下午茶48元起
-椒麻手撕雞拌麵 (配一款隨機前菜+飲品) - $66.0
前菜: 豆角
飲品: 凍金羅漢果海底椰, 好清潤
前菜: 小蕃茄
+$22.0仲可以追加台式小吃