2018-12-01
1906 views
火鍋放題食得多,黎黎去去都係果D咁,冇咩新意,開始有D美食疲勞所以就揀左呢間咁特別,有得自製炸物既火鍋放題,搞搞新意思又估唔到真係好有驚喜喎!今次叫左$368蚊黑毛和牛放題仲要有好多野送真係抵到爛==============================自助吧有多款蔬菜、菇類等等,任君選擇當然唔少得各款飲品、甜品同雪糕啦飲品方面,最特別係有呢個香茅薑茶可以見到真係好足料而且香茅味真係非常之香又健康有益,好過飲汽水一定要一試當然最重要就係自製炸物啦有多款食物任你炸竟然仲有好新鮮既蝦當然要即刻炸隻靚蝦啦JAR JAR 聲~唔洗怕條女詐形要比多20皮新鮮炸起既炸物真係無敵咁好食仲要用料新鮮雖然只係影左呢到既兩串炸蝦同煙肉腸但其實我瘋狂去炸野食左無數咁多串極力推薦!!!(不過如果店家貼張野講每樣食物大約炸幾耐會更好)和牛壽司呢個唔止係和牛壽司咁簡單而係火灸和牛壽司師傅即場係你面前主理而靚既和牛只需要作簡單調味(如胡椒)即可佢夠膽係你面前咁做證明佢對佢用料幾有信心仲即刻係你面前火灸未食都已經聞到香噴噴,食指大動啦幾吸引既賣相和牛真係和牛入口即溶豐富油脂入口已經係口腔爆發濃濃既牛味不斷衝擊味蕾你
所以就揀左呢間咁特別,有得自製炸物既火鍋放題,搞搞新意思
又估唔到真係好有驚喜喎!
今次叫左$368蚊黑毛和牛放題
仲要有好多野送
真係抵到爛
============================== 自助吧有多款蔬菜、菇類等等,任君選擇
當然唔少得各款飲品、 甜品同雪糕啦
飲品方面,最特別係有呢個香茅薑茶
可以見到真係好足料
而且香茅味真係非常之香
又健康有益,好過飲汽水
一定要一試 當然最重要就係自製炸物啦
有多款食物任你炸
竟然仲有好新鮮既蝦
當然要即刻炸隻靚蝦啦 JAR JAR 聲~唔洗怕條女詐形要比多20皮
新鮮炸起既炸物真係無敵咁好食
仲要用料新鮮
雖然只係影左呢到既兩串炸蝦同煙肉腸
但其實我瘋狂去炸野食左無數咁多串
極力推薦!!!
(不過如果店家貼張野講每樣食物大約炸幾耐會更好) 和牛 壽司
呢個唔止係和牛壽司咁簡單
而係火灸和牛壽司 師傅即場係你面前主理
而靚既和牛只需要作簡單調味(如胡椒)即可
佢夠膽係你面前咁做
證明佢對佢用料幾有信心 仲即刻係你面前火灸
未食都已經聞到香噴噴,食指大動啦 幾吸引既賣相
和牛真係和牛
入口即溶
豐富油脂入口已經係口腔爆發
濃濃既牛味不斷衝擊味蕾 你以為咁就完?錯!
仲有送和牛刺身呀!
果然靚野真係唔洗調味
而刺身既食法更可以將牛味原原本本咁送入口
一定要一試 講左咁耐,先開始講個鍋
因為真係好多野送,好多野食
今次仍然係叫我至愛既壽喜燒鍋
令油脂充足得黎肥而不膩
簡直係任食火鍋界既一哥
仲有個海鮮盛合
種類好豐富
有蝦、蠔、青口、螺、魷魚、帶子等等
每樣都好新鮮
當中我最鍾意就係佢D蝦
好爽口好彈牙
又大隻 食完仲有雪糕
除左dreyer's其實仲有哈根大師
不過今日想係綠茶味
食埋個靚雪糕,為今餐畫個完美既句號