2019-12-26 387 views
想食正宗的韓燒唔一定要飛去韓國🇰🇷先食到,來大埔都找到高質的和牛韓燒架,重要任飲任食都只係$238埋到單。真係抵食又好食😋。我同朋友約6:30到達餐廳🍴,可能時間尚早個場唔算太多人了,我哋落完order,坐低左唔夠10分鐘已經差唔多坐滿晒人,所以好建議大家一定要book位,唔係次次都好似我今次咁好彩walk-in 立即有位。侍應好快就俾咗一盤全和牛頭盤,仲要好貼心咁在牛肉上面貼左紙條介紹每個牛肉部位,一見到啲和牛雪花❄️分怖好平均,將和牛燒到約7-8成熟,再加胡椒鹽簡單調味正係入口即化,牛味極濃,真係正到冇朋友,我地初初估可能得第一轉先係咁靚,之後再叫應該可能會薑啲,但真係唔會,再叫果幾d肉都係一樣咁靚,重有極之推介果原條五花腩,燒到皮香脆可口勁正🤗,2百幾元有咁質素加埋重要有哈仔及movenpick雪糕🍦真係抵到爛

和牛拼盤
和牛拼盤