3 day(s) ago
呢間餐廳之前已經食過佢嘅brunch,覺得個質素其實真係好唔錯,又有得坐室外。今次嚟咗試佢嘅晚餐,到場時發現平日間餐廳都full晒,好彩有book位。我哋叫咗佢最signature嘅幾款菜,黑毛豬安架,忌廉鮑魚Risotto,蒜蓉蝦配多士,同埋吞拿魚蓉蕃茄鱈魚乾基本上每一樣菜都好食,我個人比較推介佢嘅鮑魚Risotto, 吞拿魚蓉蕃茄鱈魚乾。呢兩道菜真係比較特色,鮑魚risotto好Creamy,蕃茄鱈魚乾就非常Refreshing!另外我哋都叫咗兩杯嘢飲,Pearadise & Passionate Night. 我發現佢嘅Cocktail都好適合冇乜點飲酒嘅朋友。Pearadise,佢係法國白酒,冰糖雪梨,超級容易入口!另外一杯係Motail Passionate Night係提子熱情果梳打,兩杯都好好飲!
Pearadise,佢係法國白酒,冰糖雪梨
,超級容易入口!