2023-04-10 253 views
夜市有壽司放題$499一位,如果想任食海膽、拖羅、三文魚子嘅話仲可以升級去$659嘅set添不過揀$499嗰個set都唔洗驚冇上面嗰三款食,因為放題一開頭會上一碟壽司比我地先,total八件,有海膽、拖羅、三文魚子、鰻魚等等各一件食完之後就可以開始點其他壽司啦,我哋今次揀左$499個set,放題嘅選擇算多,有壽司、軍艦、細卷、手卷、刺身加埋都有三十幾款🤩 其中嘅蔥吞拿魚腩、芥末八爪魚、油甘魚腩、甜蝦都幾出色🤤 而且每舊都細細件,細食嘅朋友可以試多幾款添唔只壽司刺身嫁,仲有熟食,包括揚物 (炸物) 、小食、麵、甜品等等😆 茶碗蒸同燒魚鮫必食😋飯後再食埋蕨餅同芝士蛋糕,甜品一樣出色,食完大滿足😌

飯後再食埋蕨餅同芝士蛋糕,甜品一樣出色,食完大滿足😌