2022-07-16 29 views
睇得我哋IG多都知我哋係食肉獸嚟🥩🤭 成日見到IG好多壽喜燒套餐嘅廣告,今次就試咗 @wagyuya_haufuk 個二人前套餐,包晒A5黑毛和牛、野菜、蛋,仲要連壽喜燒汁都有,真係準備個爐就食得(我哋用咗 @brunohotplatehk 唔痴底超好用)呢間IG shop仲超有心思,拍埋片教點樣煮壽喜燒,好似我哋咁第一次喺屋企食都唔怕唔識💯 佢哋而家仲有免運費優惠,大推比大家試吓‼️
▪️ 竹 壽喜燒套餐|二人前 $999▪️🔸A5牛匠·岩手黑毛和牛片 x 8(350g ± 20g)🔸和牛油脂🔸野菜盛盒(京蔥、豆苗或皇帝苗、大白菜、冬菇、日式燒豆腐、芝士竹輪、蒟蒻結、油揚)2人份🔸自家制壽喜燒汁1枝🔸日本無菌蛋2隻✔️選用來自岩手縣嘅黑毛和牛,油脂分佈好靚,食落和牛味超級香😍記得蘸埋佢啲日本無菌蛋嚟食,口感會更加滑!有成8片和牛,兩個人食啱啱好~✔️野菜盛盒好豐富,有晒適合壽喜燒汁嘅蔬菜同埋配料🤤大白菜同油揚吸晒啲壽喜燒汁好正!食完和牛再食返啲蔬菜,即刻感覺冇咁膩✔️有啲IG店要提早幾日預訂,但呢間每日中午12點前落單就可以即日送貨,即興想食都無問題👍🏻✔️呢間唔止有套餐賣,鍾意單買和牛片都得,鍾

▪️ 竹 壽喜燒套餐|二人前 $999▪️
🔸A5牛匠·岩手黑毛和牛片 x 8(350g ± 20g)
🔸和牛油脂
🔸自家制壽喜燒汁1枝
🔸日本無菌蛋2隻

✔️呢間唔止有套餐賣,鍾意單買和牛片都得,鍾意加配讚岐烏冬或者其他配料都得,我見佢連鍋都有得賣🤣