2022-07-12 444 views
銅鑼灣地舖嚟講,唔難搵嘢食。記得朋友提過呢間新burger店,又想買番屋企慢慢嘆,就幫襯吓!選擇都幾多,個人鍾意食蝦堡,二話不說揀咗明太子蝦堡burger靚包內有生菜,紫洋蔥(好香),脆蝦(嫩滑),明太子醬,車打芝士。不得不讚明太子醬,好多時用於pasta, 夾喺burger食原來咁good另外加$8炒蛋,整個burger滿分通常burger店配汽水,但竟然有台式飲品,叫咗杯白桃烏龍茶,好香好fresh,相比台式飲品專門店有過之而無不及,因為好飲得嚟仲要抵飲。加$19有3粒地瓜丸及$18的飲品,即係補差價,只係加$27就有烏龍茶同地瓜丸,冇理由唔加。地瓜丸一般都係日式店先見到,今次burger店見到有,唔使諗一定會叫!食完burger,仲有外鬆脆內軟口嘅地瓜丸,好滿足!唔怪之得朋友推介我食呢間,我都忍唔住要動動手推介一下俾大家!

另外加$8炒蛋,整個burger滿分

TakeAway