2021-11-25 722 views
果日行完山經過大埔墟的【魚尙】,就買左壽司同刺身🍣返屋企慢慢嘆!😋 作為一個三文魚控,我買的大部分都係三文魚款🤣!⭐️三文魚刺身⭐️ 非常高質,夠厚身,夠鮮味!👍🏼 大讚👍🏼👍🏼👍🏼⭐️香蒜炙燒三文魚⭐️ 味道又特別又match!⭐️三文魚壽司⭐️ 性價比高!另外,【魚尚】仲有散裝壽司可以揀,岩晒貪心的為食貓😻! 今次我揀左帆立貝同蟹子壽司,鮮味又好食!【魚尚】又方便又抵食,仲有咁多口味,等我下次再買黎試晒佢地先😋😋😋!果日行完山經過大埔墟的【魚尙】,就買左壽司同刺身🍣返屋企慢慢嘆!😋 作為一個三文魚控,我買的大部分都係三文魚款🤣!⭐️三文魚刺身⭐️ 非常高質,夠厚身,夠鮮味!👍🏼 大讚👍🏼👍🏼👍🏼⭐️香蒜炙燒三文魚⭐️ 味道又特別又match!⭐️三文魚壽司⭐️ 性價比高!另外,【魚尚】仲有散裝壽司可以揀,岩晒貪心的為食貓😻! 今次我揀左帆立貝同蟹子壽司,鮮味又好食!

⭐️香蒜炙燒三文魚⭐️ 味道又特別又match!
⭐️三文魚壽司⭐️ 性價比高!

另外,【魚尚】仲有散裝壽司可以揀,岩晒貪心的為食貓😻! 今次我揀左帆立貝同蟹子壽司,鮮味又好食!【魚尚】又方便又抵食,仲有咁多口味,等我下次再買黎試晒佢地先😋😋😋!果日行完山經過大埔墟的【魚尙】,就買左壽司刺身🍣返屋企慢慢嘆!😋 作為一個三文魚控,我買的大部分都係三文魚款🤣!

⭐️香蒜炙燒三文魚⭐️ 味道又特別又match!
⭐️三文魚壽司⭐️ 性價比高!

TakeAway