2021-04-29
今日做野去開屯門,打算買d野食返屋企。肥呢間食店唔錯就試下。用餐方式: 只供外賣自取。派對盛C ($65): 三文魚壽司同埋辣味三文魚各5件;三文魚壽司:三文魚不嬲都係我既至愛,呢度既三文魚用料好好,好肥美,鮮甜,食到停唔到口。😘👍👍👍👍👍辣味三文魚:三文魚同樣都好肥美鮮甜,辣味既醬汁同鮮甜既三文魚好夾,又唔會太辣,超正👍👍👍👍細炸物盛($50):芝麻雞翼、一口芝士、炸蝦各2件。炸蝦:炸蝦炸至金黃色,非常脆,而且清爽,不油膩,又不回軟。食落特別酥香。好正😋😋😋😋😋😋芝麻雞翼:芝麻雞翼外皮金黃酥脆,咬開內裡藏著雪白嫩滑的雞肉,非常香口,味道好好,正。👍👍👍👍👍👍一口芝士:外層金黃香脆,一啖一口,輕輕一咬 ,入面香濃幼滑的流心芝士即刻湧出黎,芝士控嘅你一定要試下,配返杯啤酒,簡值一流!食完好想再食。👍👍👍👍👍👍蟹子沙律($28):有驚喜, 一大堆的蟹籽,感覺很澎湃。青瓜絲好乾身而又爽脆, 值得一讚。👍👍👍蟹籽,沙律醬,蟹柳全部撈勻,超滿足,而且超多醬料,加埋大量的蟹籽,顏色吸引,口感清新。👍👍👍👍👍👍
用餐方式: 只供外賣自取。
派對盛C ($65): 三文魚壽司同埋辣味三文魚各5件;
細炸物盛($50):芝麻雞翼、一口芝士、炸蝦各2件。