2021-11-05
今日做乖乖女去接媽媽收工,順便買外賣反屋企開餐。原本以為觀塘碼頭冇野食,但媽媽帶左我去振萬廣場買SUSHI, 咁就試試佢啦啦STAFF 好NICE, 仲提供保溫袋加2舊冰比我地裝住我地既48壽司。BTW, 大家如果外賣唔想等咁耐, 可以預先叫定。另外佢消費夠$300就送貨,勁方便。1️⃣ 御品‧壽司拼盤 (15件) HKD 258三文魚2件、油甘魚、白身魚、赤蝦、吞拿魚、帶子、墨魚、左口魚、海膽、魚子、吞拿魚蓉、龍蝦沙律、辣味三文魚,種類十分之多,岩曬咩都想試既朋友,而且SUSHI 十分新鮮,賣相完整本人私心推介: 海膽壽司,十分鮮甜綿滑2️⃣ 吉烈炸蝦卷 (8件) HKD 68十分推薦, 即使經過左30MINS路程,反到HOME 炸蝦仍舊香脆。3️⃣火炙盛盒 (25件) HKD 284火炙三文魚腩、火炙芝士三文魚、火炙芝士鰻魚、火炙左口魚邊、火炙芝士熟蝦 壽司 各5件呢個set 岩曬唔想食生冷野既朋友仔本人私心推介: 火炙左口魚邊,燒過嘅左口魚邊油脂感爆燈,必食。另外火炙三文魚魚腩都係好好食,十分肥美
1️⃣ 御品‧壽司拼盤 (15件) HKD 258
本人私心推介: 海膽壽司,十分鮮甜綿滑
2️⃣ 吉烈炸蝦卷 (8件) HKD 68
3️⃣火炙盛盒 (25件) HKD 284