以為yoho冇咩好食,點知比我搵到呢間超高質既印泰越餐廳,無論食物、環境、服務都👍🏼👍🏼👍🏼牛油雞咖喱 ($128)牛油烤餅 ($28)一上枱已經聞到好香嘅牛油咖喱味,雞煮得淋身好入味唔會好辣。我地叫左烤餅點牛油雞咖喱食,烤餅份量都好多,外面脆卜卜入面煙煙韌韌好好食!我食極唔停,仲想嗌多份嚟食😆炭燒豬頸肉 ($98)炭燒味濃,真炭燒豬頸肉,火候控制得好好,燒得豬頸肉保持肉質夠soft 唔會鞋口,好耐冇食過咁高質既豬頸肉👍🏼芒果糯米飯 ($88)三色糯米飯好吸引,暖暖的,椰汁香濃,芒果略嫌唔係好甜,但整體係幾好食。Passion fruit smoothie ($55)酸酸甜甜好醒胃,飲完透心涼😌想讚讚既係呢到既服務非常好,我地本身安排左二人枱,而我地又拎左一大袋野,服務員好細心搬左張凳比我地放袋,後尾梳化位有人埋單走左,仲主動offer我地換去個到坐,食得舒服啲,真心好貼心😍呢到既服務員都係外國人,感覺自己好似去左外國咁,加上佢店內裝潢好有特色,異國風情,仲有户外坐位,出面係綠油油既花園,秋涼啲既時候同朋友黎出去坐住chill真係好寫意😋期待下次再黎!會encore!!!.味道

牛油雞咖喱 ($128)
牛油烤餅 ($28)
牛油雞咖喱

炭燒豬頸肉 ($98)
炭燒豬頸肉

芒果糯米飯 ($88)
芒果糯米飯

Passion fruit smoothie ($55)
酸酸甜甜好醒胃,飲完透心涼😌
Passion fruit smoothie

味道 ★ ★ ★ ★ ☆