2023-04-28 33 views
尖沙咀巨型彎月🌙浪漫西餐廳喺尖沙咀嘅 @miluna house 餐廳好夢幻啊,一入門口就有個🌙巨型月亮燈打卡位,仲有好多花花裝飾,感覺好夢幻啊!同閏密一齊打卡真係唔錯!餐廳裝修好有情調,燈光柔和,感覺好浪漫添啊!而呢度嘅食物質素仲好高添啊!我地叫左兩個Brunch set:兩款頭盤、一款前菜、餐湯、兩款主菜、甜品及餐茶都只係 $188 ! 🔸️頭盤🥗煙三文魚他他配牛油果藜麥沙律三文魚好新鮮啊!配上牛油果同藜麥,入口好清新,感覺好健康!🥓西班牙火腿肉拼盤火腿肉質鮮嫰帶鹹香,哈蜜瓜好清甜,味道好夾!🔸️前菜🔥伏特加火焰帶子好有驚喜!店員先倒伏特加於粗鹽上,再在帶子表面點火🔥!燒烤後嘅帶子好香啊!肉質好幼滑!🔸️主菜🍳經典西班牙辣肉腸蛋餅配帕瑪火腿又圓又大嘅蛋餅, 一切開真係蛋香撲鼻,西班牙辣肉腸唔會好辣,有辣肉腸作伴,配埋沙律醬食味道一流!不得不讚個帕瑪火腿,肉質柔軟,入口甘甜!🥩美國封門牛柳配椰菜花飯牛肉好多汁啊!咬落去好juicy!而且仲好嫰滑!配埋青醬和椰菜花飯,口感豐富,好清新!🔸️甜品🍮提拉米蘇質地軟綿綿,帶有微微酒香,口感細膩飽滿。🍰藍莓芝士蛋糕芝士味濃,啱晒我!🤩🍹Mocktai
尖沙咀巨型彎月🌙浪漫西餐廳

我地叫左兩個Brunch set:

🔸️頭盤
🥗煙三文魚他他配牛油果藜麥沙律
三文魚好新鮮啊!配上牛油果同藜麥,入口好清新,感覺好健康!

🥓西班牙火腿肉拼盤
火腿肉質鮮嫰帶鹹香,哈蜜瓜好清甜,味道好夾!

🔸️前菜
🔥伏特加火焰帶子
好有驚喜!店員先倒伏特加於粗鹽上,再在帶子表面點火🔥!
燒烤後嘅帶子好香啊!肉質好幼滑!

🔸️主菜
🍳經典西班牙辣肉腸蛋餅配帕瑪火腿
不得不讚個帕瑪火腿,肉質柔軟,入口甘甜!

🥩美國封門牛柳配椰菜花飯

🔸️甜品
🍮提拉米蘇
質地軟綿綿,帶有微微酒香,口感細膩飽滿。

🍰藍莓芝士蛋糕
芝士味濃,啱晒我!🤩

🍹Mocktail
🫐grapefruit
🍊citrus fruit
兩杯都有果香,好清甜解渴!

📍MiLuna Cafe & Ale House
尖沙咀漆咸道南115號達成商業大廈3樓