2023-11-02 73 views
以下就係我哋揀咗嘅食物想推介俾大家!----《任食大閘蟹海鮮火鍋放題》*****胡椒花膠雞湯****大閘蟹****海鮮蒸鍋****火鍋******✔️蒸鍋食開邊琵琶蝦~好足料,甘香甜美,滋味獨特。✔️任食大閘蟹~呢個超正!全部都系高質!蟹肉鮮嫩多汁,蟹黃濃鬱香滑,每一口都充滿了海鮮的鮮美味道。✔️一次性極上蒸海鮮~其中包括墨魚丸、日本帶子、螺、小蟶子、蟹棒等。這些海鮮蒸煮得恰到好處,保留了原汁原味,口感鮮嫩。。✔️美國特選牛肩胛~呢個一啲都唔欺場,味道一流!和牛脂肪分佈平均,肉與油香營造絕妙的平衡,輕烤後油分立刻滲出,令牛肉更甘香軟滑📣✔️即叫即蒸點心~流心奶黃包,外皮入面少少金黃色,唔會油淋淋,入面奶黃好香,掂呀!所有野食任叫真系好飽,又發現左一間高質餐廳,得閒可以再來。

所有野食任叫真系好飽,又發現左一間高質餐廳,得閒可以再來。