2024-09-16 100 views
每次諗起同朋友食日本串燒,飲酒傾偈既餐廳,必會首選—>> 大坑角川!食物高質,基本每次都有好多嘢想試,但係以下就係入親嚟都忍唔住叫…. 🤭▶️手工雞皮餃子,外脆內軟燒牛筋、燒飯團、燒豆腐,呢啲無得輸,盡顯廚師功架!▶️再嚟精緻既𩶘鱗燒,無諗過有鱗既魚,口感獨特,食落一啲都唔”難過”!未試過既,千祈唔好俾佢個名限制自己個胃,認真,一試難忘😌▶️仲有清酒沙白,味道清甜。▶️平時唔食芫荽都實會encore 既芫荽卷▶️高野豆腐。啲豆腐好似海綿咁,吸晒啲高湯,正。▶️燒白鱔,肉質又厚又肥美▶️飲酒既,可以揀highball,我自己就鍾意每次嚟親都揀總有驚喜既sake range 🍶一句講晒,呢間係一間性價比高,多人情味既本地小店☺️

▶️仲有清酒沙白,味道清甜。

▶️平時唔食芫荽都實會encore 既芫荽卷

▶️高野豆腐。啲豆腐好似海綿咁,吸晒啲高湯,正。

▶️燒白鱔,肉質又厚又肥美

一句講晒,呢間係一間性價比高,多人情味既本地小店☺️
  • 高野豆腐
  • 雞皮餃子