2023-12-02 24 views
九龍城出名多好西~今日行到差唔多兩點,就去咗一間木系裝修嘅居酒屋🍶~入到去就覺得裝修好靚,坐落都好舒服~C餐 上戶刺身盛配迷你烏冬 $208刺身十分豐盛,每一款都鮮甜嫩滑,味道鮮美。有油甘魚、三文魚、帶子同赤蝦,每一款都好鮮美!H餐 牛舌薄燒配三文魚炒飯 $98牛舌燒得剛剛好,鮮嫩多汁夠juicy,原本仲以為會好乾好鞋口,點知師傅燒得咁好食~配上三文魚炒飯更加美味!小食+$20/款櫻花蝦炸豆腐&吉列炸蠔都有兩件,兩個人啱啱好,即叫即炸,脆卜卜又好食~唐揚炸雞拉麵都不錯喲~湯底是豬骨湯熬製,拉麵麵質爽口有彈性。唐揚炸雞夠juicy,不知不覺就食完一舊又一舊~😋😋😋🤭另外十分推荐鐵板串燒套餐!!只需$98,就能自選4款串燒+啤酒/飲品,三五知己得閒吹下水~飲下嘢都唔洗一百蚊~!

C餐 上戶刺身盛配迷你烏冬 $208

H餐 牛舌薄燒配三文魚炒飯 $98