2021-10-20 61 views
係做任何評論之前想首先讚一讚呢間居酒屋嘅店員啲服務態度真係一流👍🏻每位服務員都好好禮貌今個夜晚想自己一個靜靜地食餐飯 喺OpenRice見到都幾多人推薦嘅一間居酒屋🏮 就膽粗粗去試新野去到門口都覺得佢哋係上面都有放啲心思入到去個感覺好有日本feel,有不同嘅日式擺設 佢哋係有dinner set提供嘅,但係我驚一個人食唔晒所以就散叫牛肉飯細細碗,但係好豐富🙈除咗牛腩之外,仲有啲筋位,牛腩好軟冧好入味,筋位好爽口👍🏻細細碗啱晒雀仔肚嘅女仔另外我仲叫咗三串串燒做餸 佢哋嘅串燒都係即叫即燒 上到枱面熱辣辣 正😋😋😋呢個雞皮燒得好鬆脆,佢哋淨係用咗鹽來調味都已經好好食😋脆到好似食薯片咁燒鵪鶉蛋真係好少見,好邪惡但係好悶粥好好食😈呢個牛舌係成晚嘅驚喜,味道非常好👍🏻佢嘅厚切令到成塊牛舌超爽口,完全唔韌,食落口索索聲😍😍😍仲好濃牛味🥰大家有機會來一定要點啊影咗個close up,係超厚,中間仲有啲粉紅色添😛口渴我就叫咗一罐白桃果汁,好彩罐果汁唔係嗰啲死甜嘅果汁,雖然得25%桃汁,但係桃味都好夠🍑總結來講呢間野係非常值得去試,淨係Service都冇得頂👍🏻

去到門口都覺得佢哋係上面都有放啲心思

入到去個感覺好有日本feel,有不同嘅日式擺設

細牛肉飯

另外我仲叫咗三串串燒做餸

佢哋嘅串燒都係即叫即燒 上到枱面熱辣辣 正😋😋😋
日本雞皮

燒鵪鶉蛋

燒鵪鶉蛋真係好少見,好邪惡但係好悶粥好好食😈

鹽燒牛舌

影咗個close up,係超厚,中間仲有啲粉紅色添😛

白套果汁

細牛肉飯