2021-04-20 310 views
葷食店之平價素食推介💁🏻‍♀️餐廳以西餐為主 有burger 意粉 小食 甜品等等巨菇芝士漢堡配薯條 $55🍔配料:奶素 番茄片 羅文菜 波特菇 雞脾菇 芝麻汁一咬落去爆汁!啲汁係咁流落個盤度🤭 波特菇同個包一樣咁大 仲要勁juicy🤤雞脾菇就比較硬身 芝士味唔太重唔會蓋左菇菇總體上對個包好滿意❤️連飲品都只係55蚊 係邊到食到咁平又好食嫁🤧公司漢堡 $99🍔配料:自制牛漢堡 和牛漢堡 車打芝士 黑松露炒蛋 煙肉 生菜 番薯 蜜糖芥末醬牛魔人最愛🤎 入面有兩塊好厚又唔同質感既牛和牛比較淋身 而自制牛比較有咬口兩個夾埋一齊真係perfect match👏🏻成個漢堡高到一口咬唔哂 要用刀叉切開黎食🤣黑松露炒蛋分量多 而且黑松露成pat放上個蛋度 好濃味好正👍🏻薯格/薯條既分量都好多 最尾飽到食淨少少🥲🔍我平日7:00入去一個客都冇😢心諗咁高質都冇人食 但都有可能係promotion做得唔多既記得仲有好多小店值得支持!💪🏻#黃店 #黃色經濟圈 #長沙灣黃店
葷食店之平價素食推介💁🏻‍♀️
餐廳以西餐為主 有burger 意粉 小食 甜品等等