2018-12-27 139 views
店算多人, 呢間係cwb黎講算係比較出名.座位坐得比較舒服.廚師發板已經唔係d咩好陌生既詞黎嫁啦,入面有白子吞拿魚葉血引赤貝深海池魚牡丹蝦赤穗蠔鰤魚拖羅真鯛白子未必係個個識既野, 所以我介紹下 佢係指鱼的精巢一般食前最好唔好知住好d, 食完之後你會覺得味道口感都好好食,但講左先就未必個個接受到.拖羅黎講呢到算係比較新鮮, 有小小肉汁味, 口感半肥有小小似和牛感深海池魚既魚味比較重, 帶有好小好小既金屬味, 處理上都係見到比較新鮮, 魚味濃度最重味我覺得係佢鴨胸肉, 見到帶小小紅, 就大約估到係慢煮系列, 慢煮通常比較低溫,食物係熟嫁啦, 但可能會帶有小小紅, 呢到大家唔洗太擔心, 同埋呢間餐廳處理上應該係信得過, 呢個作為前菜, 其實係比較好食既野份量2人食算比較多, 我覺得味道相當唔錯本身鴨肉都有味, 但配埋黑松露味道更濃,但又唔會互相擋到對方既味道~ 口感爽口, 唔太熱的食物, 最好快d食左佢.五花腩, 唔算太油, 去油ok , 味道口感算係傳統正純, 都係一層肉一層脂肪比例岩岩好,唔洗調味, 味道正常, 要重味既人可以加d 串燒粉.甜品係雪葩 比雪糕健康d
店算多人, 呢間係cwb黎講算係比較出名.
座位坐得比較舒服.

廚師發板已經唔係d咩好陌生既詞黎嫁啦,
入面有
赤穗蠔
鰤魚
拖羅
真鯛
白子未必係個個識既野, 所以我介紹下 佢係指鱼的精巢
但講左先就未必個個接受到.

魚味濃度最重味我覺得係佢
食物係熟嫁啦, 但可能會帶有小小紅, 呢到大家唔洗太擔心,
唔洗調味, 味道正常, 要重味既人可以加d 串燒粉.
甜品係雪葩 比雪糕健康d
2018-12-27