呢間超 Igable 嘅 cafe 真係想試好耐喇!室內室外都佈置得勁靚,淺木色系加上乾花裝飾,食飽之後可以盡情打卡,真係點影都覺得好靚,Cafe主打多國菜,菜式都幾多選擇。 《法式鄉村鐵鑊早餐》色彩繽紛嘅全日早餐,有炒蛋、比利時華夫餅、港口蘑菇、法國麵包、香腸、蕃茄、炸馬鈴薯餅、烤日本南瓜同Yogurt,份量十足,炒蛋炒得好入味,最鍾意就係Yogurt,入口非常香甜,味道酸酸甜甜,令人十分開胃。 接着係主菜揀咗《黑松露雜菌忌廉扁意粉》配上各自菜作裝飾,仲刨咗啲飛達芝士,加上滿滿嘅黑松露香氣,睇落仲落咗啲松露油,實在誘人,而野菌嘅份量相當多,所以,菌香味突出,麵都煮得啱啱好,咬口而唔過硬,係一道上佳嘅意粉。《White Coffee》特意為咖啡中毒嘅朋友嚟一杯 White Coffee, 一日先當然更有勁道,蠻夠香濃嘅咖啡已經好討好,混和打得幼滑嘅奶泡更加可口,唔使加糖以免失真。
《法式鄉村鐵鑊早餐》

接着係主菜揀咗《黑松露雜菌忌廉扁意粉》