2021-03-19 275 views
高質系列 – Barista Caffe💚鬧市中既隱世小店🧐好適合各位文青CHILL下😌飲一杯咖啡☕享受一下寧靜------------------------------環境: 裝修獨特🛠️好有藝術氣息採用自然光及自然風🌞感覺好優閒開放式BAR 枱👀望到沖調咖啡過程同時令到店內充滿陣陣咖啡香味------------------------------食物: 鮮茄醬煙鴨胸意大利麵($68)🍝🦆煙鴨胸處理手法非常好先煎出鴨油後再炒意粉意粉香味即時倍增🤤會食唔停口蕃茄醬味道自然,並加入香料🥫食落好唔單有濃郁😋仲好有層次香蕉咖啡(跟餐+$15)☕用新鮮香蕉與咖啡混合🍌口感偏向似奶昔😯幾特別但咖啡既香味被香蕉蓋過小編都係鐘意意式咖啡多D🤪------------------------------服務: 店員為數唔多😥所以都需要等一下但整體有禮貌同笑容😁上菜速度都可以接受------------------------------環境: 7 /10食物: 6.5 /10服務: 5.5 /10地址: 尖沙咀亞士厘道18號馨樂庭亞士厘服務公寓3樓人均消費: $150 - $ 300
高質系列 – Barista Caffe💚

食物: 鮮茄醬煙鴨胸意大利麵($68)🍝

🦆煙鴨胸處理手法非常好
先煎出鴨油後再炒意粉
意粉香味即時倍增🤤會食唔停口
蕃茄醬味道自然,並加入香料🥫
食落好唔單有濃郁😋仲好有層次

香蕉咖啡(跟餐+$15)☕