2021-07-19
Babacio Pizza 🍕 ($288)一睇個名就知係呢度既signature dish 啦🤣 因為揀唔到, 所以叫左Staff介紹👍🏽 不槐為呢度既招牌, 真係勁好食😋 Pizza 既餅底係煙煙韌韌超有咬口, 再配埋ham, sun dried tomatoes 🍅 同埋mozzarella cheese 🧀 真係冇得輸, 鐘意既可以再加啲Olive Oil同chilli碎, 味道再提升左去另一個層次👍🏽Tabgliatelle 🍝($198)意粉可以揀菇或者肉碎, 今次我地就揀左肉碎🐖 呢款係闊條意粉, 口感同平日食既好唔同, 麵質十分有咬口, 煙煙韌韌咁, 係我鐘意既口感😋 其喺個意粉醬汁唔多, 但係都好夠味, 呢個就係佢既成功之處🤤Babacio Cha🍸($108)雖然只係下午時分, 但係咁難得同朋友出到黎梗係要飲返兩杯啦🥂 呢杯Cocktail 主要係帶有微微茶香同埋青蘋果既酸, 所以勁易入口🍏我地今次做reservation 既時候專登揀左室外既座位坐🛋 我地去果日就天陰陰, 唔算太熱, 所以坐室外都唔成問題👍🏽 個人覺得呢間係絕對值得再encore 既餐廳
Tabgliatelle 🍝($198)
Babacio Cha🍸($108)