2023-07-26
近排天氣咁熱都無影響我食火鍋一團火🔥🔥朋友同我講呢間成都火鍋店 高質食材👍🏻都約朋友一齊去食好西👯♀️😙日本A4牛頸脊真係完全我嘅賣飛佛😍😍😍每篇博博晶凝通透雪花同牛肉分布平均,喺湯裏面滾10秒啱啱好夠熟,而且牛肉味好香濃,真係一碟唔夠🤭🤭🤭手切極品牛小排牛小排亦都係我最愛嘅部位😁厚肉得嚟味道比較香濃,咬落去爽口而且唔會油膩👍🏻👍🏻澳洲雪花肥牛一般打邊爐必食雪花肥牛,薄薄一片色澤分明望落去晶凝通透,而油脂分布都好平均,咬一口唔會話太油膩,而吸收晒湯底嘅精華,牛魔王必食😈🐮牧場鮮豬面頰肉大大碟嘅面頰肉真係好靚,店員都有講過將面頰骨放入湯底,第一次食好嫩滑,且好香嘅豬肉嘅味道更🐽🐷😃手打黑松露牛丸牛丸打到好結實,好重牛肉嘅羶味再加上黑松露配搭第一次食,牛丸同黑松露兩者夾埋都幾夾😲而我就覺得黑松露嘅味道唔係太濃,如果重口味嘅黑松露咁就Perfect啦😋咸蛋流沙魚蛋丸推介一定要試下,依隻飛一般嘅魚蛋,咬咗啖爆滿嘅流沙鹹蛋超香濃配魚蛋夠晒Perfect💯💯💯鮮蝦雲吞雲吞皮比較薄透,包入豬肉餡夠晒新鮮,而且又帶牙蝦肉好大粒又香口,我想encore多一碟😗皇帝雞件嫩滑口感雞皮一點唔會好多油分,而且佢
日本A4牛頸脊
手切極品牛小排
澳洲雪花肥牛
牧場鮮豬面頰肉
手打黑松露牛丸
咸蛋流沙魚蛋丸
鮮蝦雲吞
皇帝雞件
嫩滑口感雞皮一點唔會好多油分,而且佢嘅斬件大大件,啖啖肉好滋味😂
娃娃菜
新鮮嘅娃娃菜,超甜爽口索晒湯底嘅豬骨煲底零舍香甜🤩
Order咗一支西瓜汁,消暑解渴鮮榨西瓜汁超甜,仲要西瓜起沙超好飲🍹😋