2022-09-21 336 views
放假飄左入去元朗食潮州菜晚餐 好彩早少少坐低咋😝🤪因為之後好多人🈵🈵不過都有兩層 所以都🆗heeheee~韮菜豬紅 好大舊 好食 大大粒的 味道唔同出面個啲 好惹味👍🏽👍🏽薑蔥魚卜煲 🟡🟢🐟哩度仲有我最歡的魚卜 勁大舊 好好味又唔腥 好好食啊 味道剛剛好😋鹽焗花螺 🧂🐚第一次食 幾有gimmick 不過覺得普通 係鮮嘅 肉質都爽同彈牙🐚椒鹽魷魚 🌶🧂🦑係我食過最好食的 勁大條又足料 炸到勁脆😍魷魚都好新鮮好彈牙 好好食😋蠔仔粥 🦪🥣蠔仔粥啲蠔仔都好肥美好大粒 下次試下煎蠔餅先😉食材都好新鮮 即叫即整即煮 全部都好🈶️誠意啊 同埋啲伙記都好🈶️禮貌 又會介紹食物👍🏽👍🏽
2022-08-21
$160 (Dinner)
  • 韮菜豬紅
  • 薑蔥魚卜煲