2024-02-20
成家人出去食飯,來麻辣小聚食烤魚,食小龍蝦,食火鍋,所有嘢都係任食,抵食又好味!餐廳好大間,座位好舒服,環境光猛好乾淨。1️⃣重慶麻辣烤魚鍋好好味,烤魚大條份量足,魚肉又鮮又話,烤過之後魚肉零舍香,加上重慶麻辣汁,味道刺激得來好惹味!講起重慶麻辣烤魚鍋🌶️,眼前頓時閃過啲火紅火紅嘅辣椒同滿滿嘅花椒粒🌟,一思考起個味,個鼻就會飄過陣陣香味,令人食指大動🤤。烤魚嘅皮炸得金黃脆口,肉質鮮美又彈牙,蘸嗮辣油同香草,難怪成為饕餮大嘴嘅至愛😍。一啖落肚,先係麻麻哋嘅感覺包圍咗舌尖,跟住係辣味嘅熱浪襲來,辣而不燥,激發出食材嘅層層風味。😋再望一望呢鍋烤魚,辣椒同花椒之間嫌縷嘅香蔥🌿同芝麻撒落魚面,帶出股清新香氣,正好中和辣油嘅濃烈。飲一啖冰涼啤酒🍺,絕對係解辣嘅好拍檔,仲可以令滋味更加顯著,俾人一種幸福感爆棚💖嘅體驗。揀哂啲入味嘅魚肉夾埋蔬菜一齊食,拌埋香麻辣嘅湯汁,每一啖都令人回味無窮🥳。2️⃣任食火鍋豐富多滋味,有海鮮又有肉,菜類面類都有齊,選擇多多,豐富滿滋味!火鍋有新鮮海蝦,大蜆,生蠔,鮑魚,螺肉,海鮮味十足。仲有西班牙黑毛豬和澳洲M 5和牛,肉味滿滿。3️⃣點心有薑汁糕,黑金流沙包,黃金菊花卷,甜甜地嘅
再望一望呢鍋烤魚,辣椒同花椒之間嫌縷嘅香蔥🌿同芝麻撒落魚面,帶出股清新香氣,正好中和辣油嘅濃烈。飲一啖冰涼啤酒🍺,絕對係解辣嘅好拍檔,仲可以令滋味更加顯著,俾人一種幸福感爆棚💖嘅體驗。揀哂啲入味嘅魚肉夾埋蔬菜一齊食,拌埋香麻辣嘅湯汁,每一啖都令人回味無窮🥳。 2️⃣任食 火鍋豐富多滋味,有海鮮又有肉,菜類面類都有齊,選擇多多,豐富滿滋味!火鍋有
新鮮海蝦,大蜆,生蠔,鮑魚,螺肉,海鮮味十足。仲有西班牙黑毛豬和澳洲M 5和牛,肉味滿滿。 3️⃣點心有薑汁糕,黑金流沙包,黃金菊花卷,甜甜地嘅味道又豐富。