燒肉放題通常主要係食燒肉,食到一半已經好飽好濟,呢間好多分店嘅校長燒肉當然燒肉質素高,另外仲有刺身壽司、小食、甜品,好多元化好滿足唔怕悶🥰🌟燒肉餐廳會鋪一張牛油紙喺燒烤爐,我哋一路食一路傾都唔怕癡底。大部份肉既醃好左,最愛燒多春魚,大大條好多春,燒到外面脆裡面燒汁超正😋🌟刺身壽司三文魚刺身好肥美,任拎唔嬲,燒燒下肉食D凍野勁爽🤣 壽司有軍艦同卷物,款式極多,仲refill得好快添🌟小食最欣賞佢連點心都有,蝦肉燒賣拍得住酒樓水準。另外仲有好多炸物,麥樂雞同炸蝦片勁邪惡🤤🌟甜品盒裝山水豆腐花係我童年回憶😍 滑嘟嘟透心涼,仲有多款雪糕雪條,推介冰菠蘿❤️

🌟燒肉

🌟刺身壽司

🌟小食

🌟甜品
2023-05-18
$188 (Dinner)