2021-12-24 18 views
今日係深水埗呢頭收工,同同事諗住聚下腳食餐飯,成班食肉獸想食放題,咁岩發覺蚊蚊豬呢度開咗新店,一間店入面可以用一個價錢食到羊腩煲,烤魚,仲有雞煲,而且全部都係可以免費再添加,總之就食到你飽為止!而且價錢都係268再加一,真係任飲任食,抵到爛!咁我哋一開始就點咗烤魚先,烤魚佢係成條上,我哋可以見到條魚都十分之大條,成條魚佢係經過煎炸先嘅,然之後再配埋呢個麻辣雞鍋底,一上到台已經聞到好香嘅味,條魚都煎得10分香脆,夠麻又夠辣,越食越開胃!之後我哋都再點左個羊腩煲,呢個羊腩煲一啲都唔書出面平時大排檔所食到嘅,佢都有落足料有腐竹有冬菇一齊去問炆,全部都好入味,而且羊肉件件都好大件,絕對唔係Hea你㗎!話明一個價錢可以食到晒三樣嘢咁我哋一定唔執輸都繼續點返個雞煲,個雞煲好夠麻香,而且入面啲雞都可以食得出係好新鮮,十分之嫩口!咁食勻三樣嘢之後呢其實都仲可以繼續打邊爐嘅,佢店內仲有自助吧,另外都仲有好多款特選牛肉可以俾你點,呢度嘅牛肉絕對係睇得出好新鮮,而且十分之有誠意,一般如果呢一啲質量係喺好多火鍋放題都絕對要加價先可以點得到,牛嘅質量真係好高質!同時每位入職時佢都會贈送一份海鮮拼盤同埋刺身拼盤嘅

同時每位入職時佢都會贈送一份海鮮拼盤同埋刺身拼盤嘅,刺身都算唔錯,有4-5款刺身比你試,都係任食可以再加點!而海鮮拼盤入面嘅都好新鮮,鮑魚同蝦都好大隻,打邊爐岩曬!

平時如果想食烤魚同雞煲,就一定要嚟呢間一次過滿足晒你所有願望!