2019-04-09 340 views
以前食開放題,唔知點解一定係去大喜x,大滿x,價錢唔平又越來越難食。估唔倒今次試食都幾有驚喜。首先呢間餐廳環境好好,成個感覺好乾淨,服務都唔錯。三百幾一人,又無話貴好多。佢有刺身bar同串燒預先俾人攞,刺身真係新鮮,甜蝦同帶子正到爆,三文魚就正常好食,放題黎講真係好抵食。啲料理仔都好有驚喜。後尾要落單既我地嗌左好幾樣熱食,逐樣講下先:清酒煮蜆: 唔好意思,難食。無清酒香,得滾水味,蜆又好腥。芝麻雞翼: 入面已醃,但出面又有調味,有啲鹹得制,不過幾好味既。魷魚圈: 不過不失,唔錯。天婦羅蝦: 勁高質,好好味。蝦肉好嫩,炸得好好。炒烏冬:淡,不過味係唔錯。金菇炒牛肉: 高過放題水準,幾好。如果食放題,就唔會再去大x屋,大滿x啦,呢間差不多價錢得黎又好味好多,不過再好味啲就好啦。
估唔倒今次試食都幾有驚喜。
首先呢間餐廳環境好好,成個感覺好乾淨,服務都唔錯。

三百幾一人,又無話貴好多。

後尾要落單既我地嗌左好幾樣熱食,逐樣講下先:

清酒煮蜆: 唔好意思,難食。無清酒香,得滾水味,蜆又好腥。

魷魚圈: 不過不失,唔錯。

天婦羅蝦: 勁高質,好好味。蝦肉好嫩,炸得好好。

炒烏冬:淡,不過味係唔錯。

金菇炒牛肉: 高過放題水準,幾好。