2022-08-15 67 views
話說作為新界牛🐂🐂嘅我,好日都唔會出嚟銅鑼灣。咁岩今日出嚟做野💼💼。晏就又食得唔飽。即刻打比一個住附近嘅朋友叫佢帶我搵食。佢就提議不如食燒肉放題。餐廳🍽🍽位於渣甸街,地鐵站🚇F1出口直行3分鐘左右就到。非常就腳。晚市分左四款放題,每款放題設有早段後段優惠。而我地今次選擇左78款料理飲食。加上我地係早段時間。每人$398。💰💰一坐低,店員就會幫你落一盤刺身同燒肉。之後就要自己點架喇。刺身拼盤上嘅三文魚🐟,北寄貝,劍魚腩同埋八八魚🐙係我地今次套餐包埋。之後都可以繼續點,但其他刺身之後就無喇。肉嘅種類麵算多,除左基本嘅豬牛雞🐷🐮🐥之外。最驚喜嘅係有羊肉燒🐑🐑。而且一啲都唔羶。肉嘅質素同味道都對得上個價錢。簡單而言,會再encore😝😝