2021-09-14 72 views
今日約咗個好朋友敘舊,佢話呢間餐廳之前食過好好食,所以今日都帶咗我去試吓!😎本身都已經好鍾意食日本嘅烏冬,見到呢度有個椰菜咖喱烏冬一定要叫黎試吓啦!呢個和風野菜咖喱讚岐烏冬份量好多,而且呢度嘅和風椰菜都係用新鮮嘅蔬菜,而且好甜!加埋呢個咖喱烏冬一齊食好健康!而且呢個烏冬好滑好彈牙,煮得啱啱好!配合埋咖喱汁一齊食非常配合!另外仲叫咗一個豚肉配醬油蛋黃漬和風飯團!呢個和風飯團好精緻,而且豚肉嘅份量都好多!最令我有驚喜嘅係呢個蛋黃漬!好似係要前一晚準備好今日先會有得食,所以係限定份量的!呢個醬汁加埋豚肉一齊食真係冇得輸!豚肉本身已經好好食,而且呢度嘅油香好足夠!所以非常吸引😎

2021-07-07