2023-01-13
再次嚟到尖沙咀人氣居酒屋😊呢度除咗環境靚之餘,食物都好用心,賣相靚😝勁有日本風味。佢哋仲有自家魚缸保持日本直送魚嘅新鮮度。麻醬蕃茄豆腐沙律沙律來講,真係好大碟,豆腐切到細細粒,容易入口非常滑溜。唐揚池魚仔份量好多食落去真係好多件,原條炸到金黃酥脆,連骨都可以咬埋,用嚟送酒真係一流。軟殼蟹天婦羅天婦羅即叫即炸,食落去真係好熱呀,大家小心燙☺️表面金黃好夠脆。粉唔算好厚炸得通透,軟殼蟹好大隻,所以切開都好多件,仲有幾件蔬菜天婦羅。特選壽司盛盒壽司感覺高質顏色靚,有左口魚裙邊、赤身、三文魚子、魷魚等等。吞拿魚肉質厚實,脂厚肉香口感好,😚上面仲有少少花瓣裝飾,感覺好靚。牡蠣和牛是日焦點✨✨✨蠔同和牛聽落已經好吸引,和牛刺身經輕輕調味,有少許甜味嫩滑無比,蠔味道比較香濃,配搭非常合襯,成晚最吸引我就係呢樣!海葡萄抹茶冷麵第一次食海葡萄😝食落去好得意,口感爽脆。冷麵醬汁食落感覺清新。飲品梅酒係我嘅最愛❤️❤️❤️食日本嘢一定唔少得!📍 漁道樂 (尖沙咀)尖沙咀金巴利道35號金巴利中心地下A舖
麻醬蕃茄豆腐沙律
沙律來講,真係好大碟,豆腐切到細細粒,容易入口非常滑溜。
唐揚池魚仔
軟殼蟹天婦羅
特選壽司盛盒
牡蠣和牛
海葡萄抹茶冷麵
飲品
梅酒係我嘅最愛❤️❤️❤️食日本嘢一定唔少得!
📍 漁道樂 (尖沙咀)
尖沙咀金巴利道35號金巴利中心地下A舖