2024-03-20 19 views
醉忘魚屋🐟呢一間日本餐廳之前食過對佢嘅評價都好高,今次嚟到就再試佢哋嘅鍋物套餐,每一位只係需要$398好抵食!🥰🥰首先餐廳就會先上一個極上五點刺身盛,我哋今日嘅刺身就包括有赤海蝦🦐、油甘魚🐠、鯛魚🐟、三文魚 同埋 帆立貝🐚,全部刺身都好新鮮味道好鮮甜!💕火鍋湯底方面有極尚鯛魚湯🐟同埋日式濃厚蝦湯🦐等等四款選擇~我哋今次就揀咗極尚鯛魚湯,湯頭係用唔同嘅鯛魚頭、魚骨熬成嘅高湯,味道清甜得來又有魚嘅鮮味!🉐🉐至於火鍋配料方面包括有時令海鮮八點盛合🦞、安格斯肉眼🐮、西班牙豚肉🐷、美國牛側腹🥩、自家製蝦滑、自家製墨魚滑、精選野菜盛合、稻庭烏冬~ 佢哋嘅火鍋配料真係一啲都唔馬虎,我哋當日嘅海鮮連龍蝦鮑魚都有!😍😍最後仲有海鹽雪糕作結添~🍨
醉忘魚屋🐟

最後仲有海鹽雪糕作結添~🍨